Стари Град – Будућност Младеново 0:2

Наши фудбалери су коначно остварили прву победу у четвртој провери, у гостима против екипе Старог Града. Стрелци за наш тим, били су Срдић и Прошић.

Други сусрет у припремном периоду за Стари Град и Будућност, у првој утакмици пре 3 недеље успешнији су били гости у Младенову, славивши резултатом 0:1. Данас се истом мером реванширала наша екипа која је тријумфовала резултатом 0:2. Треба нампоменути да је наша екипа свих 90 минута контролисала игру, и да домаћи практично нису ниједном озбиљније припретили голу капитена Лугоње.

Први гол је пао после акције Срдића и Дорословачког (дошао из Мошорина). Дорословачки је добио лопту од Срдића, потом сјајно промешао одбрану домаћих и послужио лопту назад Срдићу на 10-так метара од гола, где је поменути рутински матирао голмана домаћих. Други погодак дело је Прошића, након корнера и одбитка Пане је упутио ударац са 25 метара, лопта од стативе и леђа голмана одлази у мрежу, прелеп погодак за мирну завршницу.

Наредне недеље Будућност на свом терену дочекује екипу Војводине из Товаришева, док 13.03.2016. наша екипа гостује у 16-ом колу ПФЛ Нови Сад екипи Борца у Шајкашу!